Brian McCormickin valmentajaklinikka Kouvolassa 15. toukokuuta

Brian McCormick pitää Kouvolassa koripallon valmentajaklinikan tiistaina 15. toukokuuta. Aihe on “SABA – Miten rakentaa hyökkäysjärjestelmä juniorikoripallossa”.

Klinikka alkaa Mansikka-ahon liikuntahallissa kello 18.00 ja päättyy 21.00. Koko kolmituntisen ajan McCormickin apuna on demoryhmä.

SABA on McCormickin kehittämä hyökkäysjärjestelmä. Se sopii monenikäisille ja monentasoisille joukkueille. SABA perustuu ideaan hyökkäyksen jatkuvasta reagoinnista puolustukseen.

Yhdysvaltalainen Brian McCormick on floridalaisen Broward Collegen naisten joukkueen päävalmentaja. Hänet tunnetaan myös hänen kirjoittamistaan kirjoista ja Twitter-keskusteluista.

Liikuntatieteiden tohtori McCormick on kokenut koripallovalmentaja, konsultti ja luennoitsija. Hän on valmentanut ammatikseen kotimaassaan niin lajivalmentajana kuin fysiikkavalmentajana eri-ikäisiä urheilijoita. Hän on työskennellyt myös  Ruotsissa, Tanskassa ja Irlannissa. Hänen artikkeleitaan on julkaistu useissa arvostetuissa alan lehdissä.

Klinikan osallistusmismaksu on 45 euroa (sis.alv. 24%). Lisätietoja Harri Mannoselta (040 533 2768 / harrimannonen@hotmail.com). Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen jukka.kyostila@laakkonen.fi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s