Brian McCormickin leiri U20-naisille Kouvolassa 18.-19. toukokuuta

Perjantaina ja lauantaina 18.-19. toukokuuta Brian McCormick pitää Kouvolassa leirin. Se on suunnattu erityisesti niille 15-20-vuotiaille tytöille ja naisille, jotka harkitsevat pelaamista ja opiskelemista USA:ssa. Kaikki  muutkin pelaajana kehittymisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Pelaajien vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan leiriä. Lauantaina pelaajilla ja vanhemmilla on mahdollisuus keskustella Coach McCormickin kanssa henkilökohtaisesti. Hän arvioi kunkin mahdollisuuksia pelata ja opiskella USA:ssa ja opastaa, miten asiassa kannattaa edetä.

Leiriottelut videoidaan ja ladataan YouTubeen pelaajien käytettäväksi esimerkiksi markkinointimateriaalina amerikkalaisiin yliopistoihin haettaessa. Leirin järjestävät Jukka Kyöstilä ja Harri Mannonen yhteistyössä Kouvojen kanssa.

Aikataulu:

Perjantai 18.5.

17.30         Ilmoittautuminen

18.00         Brian McCormick kertoo pelaamisesta ja opiskelusta USA:ssa

19.00-21.00     Harjoitus

Lauantai 19.5.

10.00-12.00     Harjoitus

12.00         Lounas (hallilla, sisältyy leirin hintaan)

13.00-14.30     Henkilökohtaisia keskusteluja Brianin kanssa

15.00-17.00     Harjoitus

17.00-17.30     Leirin päätös

Yhdysvaltalainen Brian McCormick on floridalaisen Broward Collegen naisten joukkueen päävalmentaja.  Tämän kauden joukkueessa oli pelaajia Yhdysvaltojen lisäksi Ruotsista, Norjasta, Venäjältä ja Espanjasta.

Liikuntatieteiden tohtori McCormick on kokenut koripallovalmentaja, konsultti ja luennoitsija. Hän on työskennellyt myös  Ruotsissa, Tanskassa ja Irlannissa.

Leirin osallistumismismaksu on 90 euroa (sis. alv. 24%). Lisäksi leiriläisillä on mahdollisuus edulliseen yöpymiseen hotelli Scandicissa. Leirille otetaan korkeintaan 24 pelaajaa.

Lisätietoja Harri Mannoselta (040 533 2768 / harrimannonen@hotmail.com). Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen jukka.kyostila@laakkonen.fi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s